Esvagt Sikrer Projekt Som Offshore-base

D. 16.04.2019
Image: Jumpstory.dk

Der skal opstilles 90 MHI Vestas vindmøller på Triton Knoll-felter, der befinder sig cirka 30 kilometer fra kysten. Dette projekt har fået Innorgy Renewables UK, det står for at udvikle projektet, til at sikre sig Esvagt Froude som offshore-base, der blandt andet skal huse både mandskab og udstyr til projektet.

“Triton Knoll skal opstilles 30 kilometer fra kysten, hvilket medfølger nogle naturlige udfordringer, der altid vil være i forbindelse med opstilling af større turbiner så langt ude på havet. Derfor har vi valgt at samarbejde med Esvagt, således at vi kan holde byggeledelsen offshore,” -Udtaler Julian Garnsey, projektleder for Triton Knoll

Den gængse metode for offshore projekter er, at de bliver koordineret fra en base, der befinder sig på fastlandet. Dog har udviklingen på markedet gjort, at parkerne er blevet større og større, samt placeret længere og længere fra kysten, hvilket har skabt et øget behov for lav reaktions- og transporttid.

“Skibet Esvagt Froude giver os en komplet on-site løsning til koordinering og ledelse af projektet, hvilket er langt mere effektivt rent omkostningsmæssigt,” -udtaler Julian Garnsey

Skibet Esvagt Froude blev bygget tilbage i 2015, og kan huse 50 personer. Arbejdet på parken løber både under og efter opstillingsfasen, hvor Esvagt efterfølgende har en aftale med MHI Vestas om servicering af de 90 vindmøller.

Relaterede indlæg
Skibsnissen, der er et øgenavn for fænomenet Klabautermanden, er en form for overnaturligt…
Containerskibe i dag er så store, at man næsten ikke tror sine øjne. Sidste år, altså i 20…
I Kattegat finder du lidt øst for Sæby en perle på omkring 118 km2. Det er øen Læsø, der e…
Der er bare visse symboler, som er unægteligt er en fast del af kristendommen og kirkerne …
Santa Maria og Emma Mærsk er klassiske eksempler på en gammel tradition indenfor søfarten …
Du kan selvfølgelig flyve til Færøerne, men hvis du vælger samme transportmetode som vikin…
Du har sikkert hørt et skib tude i tåget vejr, men ved du egentligt hvor et skib tuder i t…