Hvilken Færge Til Berlin?

D. 01.06.2022
Image: Pixabay, igorovsyannykov

Vil du gerne tage færgen til Berlin, så er det bedst at tage færgen Gedser-Rostock. 

Den linje går naturligvis ikke helt til Berlin, så når du rammer Rostock, skal du/I finde et andet transportmiddel til byen.

Firmaet, du sejler på linjen med, er Scandlines, hvor det koster fra 549 kr. Ved du dog allerede, hvornår du skal afsted, er det billigere, hvis du booker billetten på forhånd. Her er priserne fra 461 kr.

Ovenstående priser er kun for en enkeltbillet, men heldigvis er det også en mulighed at tur/retur billet, hvor der er åben hjemrejse. Disse billetter koster fra 1929 kr.

Ligesom så mange andre virksomheder har Scandlines også tænkt på miljøet, og har udviklet sig på den måde, at deres færger er hybrid og belaster derfor miljøet meget mindre en andre.

Jeg har ikke selv haft fornøjelsen at sejle med færgerne til Tyskland, men da det ellers bare vil være en lang køretur, så synes jeg da, det kan være et godt afbræk fra de lange motorveje med mange andre biler, lastbiler og hvor man skal være enormt opmærksom hele tiden.

På færgen kan chaufføren af bilen derfor også lige få en pause, især også hvis der skal køres endnu længere, når I først når til Tyskland.

Her har du læst et publiceret og udgivet stykke indhold, der udelukkende er lavet med henblik på at tilgode se Perlen Odense. Der kan du bestille et sortiment fra Lund Copenhagen.

Relaterede indlæg
Omkostningerne ved at have en båd kan variere betydeligt afhængigt af flere faktorer, heru…
Har du ikke sparebruser eller en vandbegrænser på dit badarmatur, bruger du faktisk intet …
Har du ikke sparebruser eller en vandbegrænser på dit badarmatur, så bruger du faktisk int…
Ønsker du at købe en båd, som er lavet helt fra bunden og med den indretning, du kunne tæn…
Skibsnissen, der er et øgenavn for fænomenet Klabautermanden, er en form for overnaturligt…
Containerskibe i dag er så store, at man næsten ikke tror sine øjne. Sidste år, altså i 20…
I Kattegat finder du lidt øst for Sæby en perle på omkring 118 km2. Det er øen Læsø, der e…