Hvor Lang Tid Tager Det At Sejle Til Læsø? Her Er Din Tidsplan

D. 25.08.2020
Image: Jumpstory

I Kattegat finder du lidt øst for Sæby en perle på omkring 118 km2. Det er øen Læsø, der er har en historik, der går helt tilbage til vikingetiden. Hvis du skal til Læsø, skal du med færgen fra Frederikshavn.

Sejlturen fra Frederikshavn til Læsø tager cirka 90 minutter. Der er mellem tre og seks afgange hver vej i løbet af dagen, alt efter hvornår på ugen og året det er.

Læsøfærgen - Sådan kommer du til Læsø

Hvis du vil til Læsø, så er der kun en måde at komme det på - og det er med Læsøfærgen, der sejler til øen med de cirka 1.800 indbyggere fra Frederikshavn.

Som udgangspunkt koster det 70 kr. for en voksen at sejle med Læsøfærgen. Prisen er en enkeltbillet, så skal man tilbage til fastlandet efterfølgende, så skal man også betale 70 kr. for returrejsen.

Hvis man skal have mange ture til og fra Læsø, så kan man få en Ø-kort ordning til Læsøfærgen. Alle fastboende på Læsø får af Læsø Kommune tilbudt et Ø-kort, som giver adgang til rabatter, hvis sejler ofte med Læsøfærgen. Ø-kortet tilbydes ligeledes til sommerhusejere på øen og pendlere, der må arbejde på Læsø men bo på fastlandet.

Læsøfærgen har plads til cirka 75 biler og 500 passagerer. På turen kan man benytte sig af færgens bistro, ligesom der også er saloner, hvori man kan tilbringe tiden under overfarten.

Du kan også vælge selv at sejle til Læsø, hvis du vel at mærke har din egen båd. Hvis du har det, så kan du sejle dertil fra alle destinationer, uden du behøver sejle med Læsøfærgen.

Tak for støtten

Vi takker avXperten for støtten til dette indlæg. Find et stort udvalg af smart elektronik som fx en bluetooth højttaler eller måske en mobiltelefon til ældre på deres omfattende webshop some indeholder tusindvis af spændende elektroniske produkter.

Relaterede indlæg
Omkostningerne ved at have en båd kan variere betydeligt afhængigt af flere faktorer, heru…
Har du ikke sparebruser eller en vandbegrænser på dit badarmatur, bruger du faktisk intet …
Har du ikke sparebruser eller en vandbegrænser på dit badarmatur, så bruger du faktisk int…
Vil du gerne tage færgen til Berlin, så er det bedst at tage færgen Gedser-Rostock. D…
Ønsker du at købe en båd, som er lavet helt fra bunden og med den indretning, du kunne tæn…
Skibsnissen, der er et øgenavn for fænomenet Klabautermanden, er en form for overnaturligt…
Containerskibe i dag er så store, at man næsten ikke tror sine øjne. Sidste år, altså i 20…