'Express 4' Har Netop Sat Kurs Mod Aarhus

D. 30.01.2019
Image: Molslinjen Presse

Det er ikke utænkeligt, at hele besætningen på ‘Express 4’ hører På Slaget 12’s “Hjem til Aarhus” disse dage. Skibet har nemlig sat kurs mod Jyllands hovedstad og ventes at lægge til kaj om en lille måneds tid.

Efter års tid kan skibsbyggerne på Austal-værftet i Perth nu levere ‘Express 4’ til de af Molslinjens folk, der p.t. befinder sig i Australien.

De seneste uger er skibet blevet testet ud for Perth af Molslinjens besætning. Disse er tests er gået godt, og skibet har netop nu kurs mod Aarhus Havn.

Rejsen tager tid

Aarhusianerne må dog væbne sig med tålmodighed, før de får lov at tage imod ‘Express 4’. Rejsen er nemlig på hele 20.000 kilometer og ventes at tage en lille måned.

I løbet af sejlturen kommer skibet blandt andet over det indiske Ocean, gennem Suez-kanalen, over Middelhavet og gennem Den Engelske Kanal.

Skal sikre fornøden kapacitet på Kattegat

‘Express 4’s’ hovedopgave er at sikre den fornødne kapacitet på Kattegat, og ‘Express 4’ er meget kærkommen på disse kanter, da Molslinjen netop har afgivet ‘Express 1’ og ‘Max Mols’ til operationer på Bornholm.

Altid spændende med nye skibe på de store verdenshave

Der er naturligvis foretaget adskillige intensive testsejladser de seneste uger, og alt tyder på, at Express 4 fungerer, som det skal på alle tænkelige parametre. Alligevel er det altid spændende, når et nyt skib for første gang skal prøve kræfter med verdenshavene på en stor rejse.

Vi krydser fingre for, at alt kommer til at forløbe efter planen, og at Express 4 kan sættes i drift i Kattegat fra midten af marts, hvilket er den nuværende plan.

Tak til Danish Skin Care

Ovenstående artikel er skabt i samarbejde med Danish Skin Care, der producerer nogle af landets allerbedste hudplejeprodukter.

Derudover deler de hjertens gerne ud af en masse viden om, hvordan man bedst muligt får lækker, ren hud. Læs blandt andet deres lange skriv om, hvad man kan stille op mod akne her: https://www.danishskincare.dk/akne/.

Relaterede indlæg
Omkostningerne ved at have en båd kan variere betydeligt afhængigt af flere faktorer, heru…
Har du ikke sparebruser eller en vandbegrænser på dit badarmatur, bruger du faktisk intet …
Har du ikke sparebruser eller en vandbegrænser på dit badarmatur, så bruger du faktisk int…
Vil du gerne tage færgen til Berlin, så er det bedst at tage færgen Gedser-Rostock. D…
Ønsker du at købe en båd, som er lavet helt fra bunden og med den indretning, du kunne tæn…
Skibsnissen, der er et øgenavn for fænomenet Klabautermanden, er en form for overnaturligt…
Containerskibe i dag er så store, at man næsten ikke tror sine øjne. Sidste år, altså i 20…