Hirtshals Yard Hiver Millioner Hjem

D. 15.05.2019
Image: Jumpstory.dk

Hornsnes Invest tilføjede tilbage i Januar en et stort tocifret millionbeløb til Hirtshals Yard. Millioner skulle gå til både at forstærke og fremtidssikre værftets dok. Denne opgave skulle være udført i løbet af de kommende år.

Allerede nu har samme pengemænd valgt at tilføje yderligere 10 millioner danske kroner til Hirtshals Yard. Pengene skal gå til, at projektet med at opgradere dokken, kan ordnes hurtigere og i et enkelt “træk”.

Den nye plan skal sikre, at værftet bliver optimeret til fuld kapacitet. Herudover skal dokken opgraderes til højest muligt niveau, både med hensyn til konstruktionen og sikkerheden på og omkring værftet. Dette skal sikre at værftet lever op til alle krav, således at de i langt højere grad er konkurrencedygtige.

“Vi er så heldige at have en ejerkreds, der både er kapitalstærk og bevidst om fremtiden. Med den nye tilføjelse af kapital har Hornsnes endnu en gang bevist, at de vil fremtidssikre værftet og alle menneskerne omkring det. At vi kan opgradere værftet i et træk, så vi kommer op på et helt nyt niveau, er afgørende og utroligt vigtigt. Det gør os simpelthen mere konkurrencedygtige,” Udtaler Rasmus Brohus, der er direktør for Hirtshals Yard.

Den nye investering, der for øvrigt bliver iværksat inden for kort tid, sikrer, at de mange arbejdspladser fortsat vil være at finde på værftet.

Karsten Mølgaard, der sidder i bestyrelsen i Hirtshals Yard, supplere med følgende udtalelse:

“Det er yderst vigtigt at vi får fuld aktivitet på værftet -Også efter de strengeste krav, som måtte blive stillet til fundamentet under dokken. Herudover er det også vigtigt at skabe en ro og kontinuerlighed omkring værftet. Vi syntes selv, at vi er lykkedes med dette, og har vist både medarbejder, kunder og øvrige samarbejdspartnere, at vi står stærkt".

Tak til Bevco
Ovenstående artikel er produceret med støtte fra Bevco, der er en af Danmarks førende online-forhandlere af spiritus. Hos Becvo finder du et bredt udvalg af alt fra Tequila og gin til øl og whisky.

Relaterede indlæg
Har du ikke sparebruser eller en vandbegrænser på dit badarmatur, bruger du faktisk intet …
Har du ikke sparebruser eller en vandbegrænser på dit badarmatur, så bruger du faktisk int…
Vil du gerne tage færgen til Berlin, så er det bedst at tage færgen Gedser-Rostock. D…
Ønsker du at købe en båd, som er lavet helt fra bunden og med den indretning, du kunne tæn…
Skibsnissen, der er et øgenavn for fænomenet Klabautermanden, er en form for overnaturligt…
Containerskibe i dag er så store, at man næsten ikke tror sine øjne. Sidste år, altså i 20…
I Kattegat finder du lidt øst for Sæby en perle på omkring 118 km2. Det er øen Læsø, der e…