Hvor Lang Tid Tager Det At Sejle Til Færøerne?

D. 04.08.2020
Image: Jumpstory

Du kan selvfølgelig flyve til Færøerne, men hvis du vælger samme transportmetode som vikingerne og sejler til Færøerne, så skal du indstille dig på en god rejse, der kan tage adskillige timer.

Hvor lang tid det tager at sejle til Færøerne afhænger dog af, hvorfra du sejler. Du kan sejle til Færøerne fra både Danmark og Island.

Så lang tid tager det at sejle til Færøerne

Hvis du vil sejle til Færøerne fra Danmark, så skal du sejle med Smyril Line fra Hirtshals i Nordjylland. Det er eneste afgang fra Danmark, som sejler til Færøerne. 

Hvis du sejler til Tórshavn på Færøerne fra Hirtshals i Danmark, vil sejlturen tage mellem 30 og 38 timer. Udgangspunktet er, at sejlturen fra Hirtshals til Tórshavn tager 30 timer om sommeren, mens samme sejltur tager 38 timer om vinteren.

Hvis du kun vil sejle noget af turen til Færøerne, så kan du flyve til Island, hvorfra du kan sejle to Tórshavn fra Seyðisfjørður, hvilket "kun" tager 15 timer, hvis du sejler i sommerperioden.

Vælger du at sejle til Færøerne fra Danmark, så er det som udgangspunkt med færgen M/S Norrøna fra Smyril Line. Om bord på færgen er der en tax free-butik, som man finder på dæk fem. Her kan man købe alt fra parfume til smykker, makeup, legetøj til børnene og selvfølgelig også andre former for souvenirs - herunder også internationale mærkevarer.

Færgen har endda en udendørs fodboldbane til børn, samt legeplads, legerum og andre underholdningsmuligheder, så man kan underholde sig på turen. Der er endda også en biograf, fitnessrum, swimmingpool og sauna omborg på M/S Norrøna. Swimmingpoolen er sammen med saunaen og de udendørs spabade lukket om vinteren.

Tak for støtten

Vi takker til sidst Illums bolighus og deres flotte FDB Møbler for støtten til dette indlæg. Find alt indenfor dansk design i Illums Bolighus' fysiske butikker eller på deres store webshop. 

Relaterede indlæg
Omkostningerne ved at have en båd kan variere betydeligt afhængigt af flere faktorer, heru…
Har du ikke sparebruser eller en vandbegrænser på dit badarmatur, bruger du faktisk intet …
Har du ikke sparebruser eller en vandbegrænser på dit badarmatur, så bruger du faktisk int…
Vil du gerne tage færgen til Berlin, så er det bedst at tage færgen Gedser-Rostock. D…
Ønsker du at købe en båd, som er lavet helt fra bunden og med den indretning, du kunne tæn…
Skibsnissen, der er et øgenavn for fænomenet Klabautermanden, er en form for overnaturligt…
Containerskibe i dag er så store, at man næsten ikke tror sine øjne. Sidste år, altså i 20…