SDK Cruise Laver Aftale Med Stort Krydstogtrederi

D. 13.06.2019
Image: Matthew Barra

SDK Cruise, som er Danmarks største krydstogt agent, har netop indgået en større logistikaftale med krydstogtrederiet Norwegian Cruise Lines. Læs her nærmere om, hvad aftalen indebærer.

Henover sommeren skal SDK Cruises logistikafdeling forestå al containerlogistik for Norwegian Cruise Lines på deres anløb i Stockholm og København.

Størstedelen af opgaverne kommer til at foregå i København, hvor servicen primært skal ydes til skibet 'Norwegian Getaway', der sidste år - med sin kapacitet på 3.969 passagerer - nappede rekorden som det største krydstogtskib, som nogensinde havde været i København.

Opgaverne kommer til at bestå i at sørge for korrekt håndtering og rettidig levering af de containere, som er planlagt til skibet på den givne dato for anløbet. SDK kommer til at have en medarbejder på kajen, som skal sørge for, at der er styr på de lastbiler, der har leverancer til skibet.

Der var generalprøve den 24. maj

Den 24. maj var der generalprøve for den nye aftale. På denne dato havde Norwegian Getaway nemlig sit første anløb.

Dagen var præget af stor aktivitet, da skibet kom direkte fra et værft, hvorfor opgaven på dette anløb blev udvidet med lidt over 200 paller, der skulle i land, før man kunne begynde at tage leverancer ombord. Dette førte til en smule hektisk stemning på kajen, hvor systemerne og medarbejderne blev testede under pres.

I 2019-sæsonen skal SDK Cruise håndtere 962 krydstogtskibe, som er fordelt primært over følgende tre lande: Danmark, Sverige og Norge.

Kort om SDK Cruise

SDK Cruise har hovedsæde i København og er en underafdeling til SDK A/S. SDK Cruise har en vision om altid at være på forkant med de nyeste tiltag, der tilgodeser forbrugernes og samarbejdspartnernes ønsker og forventninger.

Tak til ‘gaveideer til ham’.

Ovenstående artikel er produceret i samarbejde med folkene bag https://gaveideer-til-ham.dk/. Vi er utroligt glade for hjælpen med artiklen!

Hvis du ikke kender siden, kan vi fortælle, at der er tale om en side, som er fyldt med gode gaveideer til drenge og mænd.

Relaterede indlæg
Omkostningerne ved at have en båd kan variere betydeligt afhængigt af flere faktorer, heru…
Har du ikke sparebruser eller en vandbegrænser på dit badarmatur, bruger du faktisk intet …
Har du ikke sparebruser eller en vandbegrænser på dit badarmatur, så bruger du faktisk int…
Vil du gerne tage færgen til Berlin, så er det bedst at tage færgen Gedser-Rostock. D…
Ønsker du at købe en båd, som er lavet helt fra bunden og med den indretning, du kunne tæn…
Skibsnissen, der er et øgenavn for fænomenet Klabautermanden, er en form for overnaturligt…
Containerskibe i dag er så store, at man næsten ikke tror sine øjne. Sidste år, altså i 20…