Stor ordre hos Bladt Industries skaber mange nye jobs Billede: rawpixel.com

Stor ordre hos Bladt Industries skaber mange nye jobs

For nyligt placerede svenske Vattenfall en ordre på 72 overgangsstykker til deres vindmøllepark Kriegers Flak hos Bladt Industries. En stor ordre, der løber op i et trecifret millionbeløb, og som skaber adskillige arbejdspladser.

Vattenfalls ordre på 72 overgangsstykker er den tredje store ordre, som Bladt Industries modtager inden for det sidste halve år.

I juni landede virksomheden, der er beliggende i Aalborg, en ordre på 24 overgangsstykker og monopæle samt en transformatorstation til den belgiske havvindmøllepark Northwester 2.

Derudover har selskabet landet en række ordrer til det hollandske projekt Borssele. I oktober gjaldt det 35 overgangsstykker, og for få uger siden var det 34 overgangsstykker.

De mange store opgaver har ført til, at virksomheden nu planlægger en anseelig udvidelse.

De forventer, at de mange ordrer vil skabe 200 nye arbejdspladser. Det er næsten en fordobling, da der på nuværende tidspunkt er 300 ansatte hos Bladt.

Tak til Billig Fitness

Ovenstående artikel er udarbejdet i samarbejde med Billig Fitness, der sælger alverdens fitnessudstyr, heriblandt sjippetove, træningshandsker og vægtstænger.