Vestas Opruster I Rusland

D. 07.06.2019
Image:

Danske Vestas har indgået et memorandum of understanding med den russiske virksomhed Rusnano. Et memorandum of understanding er en form for ikke-bindende aftale.

Aftalen lyder på, at begge parter skal vurderer mulighederne for lokal produktion af vindmøller, samt hvorvidt Rusnano kan bidrage med teknologi til Vestas’ vindmøller.

“Vi udbygger vores førende position på det russiske marked med dette samarbejde med Rusnano. Dette memorandum of understanding viser i høj grad, at vi har en langsigtet strategi for at være førende inden for ekspansionen af vedvarende energi i Rusland. Denne aftale er endnu et godt eksempel på, hvordan Vestas samarbejder med virksomheder som Rusnano om at udvikle løsninger, som også er positive for lokalsamfundet i form af investeringer og jobs, der ligeledes fremmer den grønne agenda,” udtaler Anders Runevad, der er CEO hos Vestas.

Denne nye aftale kommer i kølvandet af, at Vestas allerede er indtrådt som teknologipartner i Wind Energy Development Fund, der er stiftet af Rusnano i samarbejde med det finske selskab Fortun. Fonden har bundet sig til at opstille 2 GW vindmøllekapacitet i Rusland inden år 2023.

Relaterede indlæg
Omkostningerne ved at have en båd kan variere betydeligt afhængigt af flere faktorer, heru…
Har du ikke sparebruser eller en vandbegrænser på dit badarmatur, bruger du faktisk intet …
Har du ikke sparebruser eller en vandbegrænser på dit badarmatur, så bruger du faktisk int…
Vil du gerne tage færgen til Berlin, så er det bedst at tage færgen Gedser-Rostock. D…
Ønsker du at købe en båd, som er lavet helt fra bunden og med den indretning, du kunne tæn…
Skibsnissen, der er et øgenavn for fænomenet Klabautermanden, er en form for overnaturligt…
Containerskibe i dag er så store, at man næsten ikke tror sine øjne. Sidste år, altså i 20…