Vestas Vinder Ordre I Japan

D. 04.12.2019
Image: Canva

Vestas har for nyligt fået bekræftigelse på, at de er blevet valgt til at levere en række af deres model V174-9.5, der i øvrigt er deres største model, til et nyt stort offshore projekt i Japan. Nyheden skete samtidig med startskuddet på WEO konferencen i København. Ordren har skabt stor opmærksomhed omkring virksomheden.

De ekstraordinært store møller fra Vestas skal til det første store kommercielle offshore vindprojekt i Japan. Planen er, at etableringen skal starte i 2022. Det bliver første gang, at Vestas skal installere møller af den slags i Regionen Hibikinada.

Direktøren for MHI Vestas, Phillippe Kavafyan, har udtalt følgende i forbindelse med ordren:

“Det er en stor ære for MHI Vestas Offshore Wind at blive bekræftet som den foretrukne partner af vindmøller til Hibikinada havvindmølleparken ud for Japans sydvestlige kyst,”

Vestas er bredt anerkendt over alt i verden som en stor spiller og inovator i branchen. Det store fokus på klimaet rundt omkring på kloden har kun skabt endnu større fokus omkring virksomheden, ligesom at branchen og Vestas ser ud til at få endnu mere vind i sejlene.

På Wind Europe Offshore konferencen i københavn, der slutter i morgen, torsdag, skal deltagerne diskutere, hvordan havvind skal bidrage til at nedbringe Co2 niveauet på verdensplan.

”Det er utvivlsomt en spændende periode, vi går ind i nu. Vi ser i dag flere danske havvind rederier vækste deres flåde markant, hvilket sender et signal om en tro på markedet, egne evner og at man kan levere på både kvalitet og konkurrencedygtighed”, siger Jacob K. Clasen, direktør for erhvervspolitik og analyse i Danske Rederier.

Han glæder sig over, at konferencen fungerer som et udstillingsvindue for hele den danske offshorebranche.

”Det er glædeligt at den danske havvindsektor i denne uge har global bevågenhed. Men vi har i den grad også noget at vise frem. Havvind er en dansk styrkeposition .Derfor skal vi nu benytte opmærksomheden og denne lejlighed til at understrege, at den danske værdikæde inden for havvind er verdensledende”, siger Jacob K. Clasen.

Tak til ProRengøring
Tak til Pro Rengøring for deres støtte i forbindelse med udarbejdelsen af denne artikel. Pro Rengøring er et af landets førende leverandørere af erhvervsrengøring.

Relaterede indlæg
Omkostningerne ved at have en båd kan variere betydeligt afhængigt af flere faktorer, heru…
Har du ikke sparebruser eller en vandbegrænser på dit badarmatur, bruger du faktisk intet …
Har du ikke sparebruser eller en vandbegrænser på dit badarmatur, så bruger du faktisk int…
Vil du gerne tage færgen til Berlin, så er det bedst at tage færgen Gedser-Rostock. D…
Ønsker du at købe en båd, som er lavet helt fra bunden og med den indretning, du kunne tæn…
Skibsnissen, der er et øgenavn for fænomenet Klabautermanden, er en form for overnaturligt…
Containerskibe i dag er så store, at man næsten ikke tror sine øjne. Sidste år, altså i 20…